stemtraining

stemtraining & coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik je jouw stem veel en vind je het spannend?

 

Sta je voor een belangrijke gebeurtenis, waarop je jouw stem flink aan zult moeten spreken, zoals bij een spreekbeurt, presentatie, auditie of sollicitatie?

Heb je last van je stem of ben je snel hees?

Heb je zin om je kleurenpalet uit te breiden en de manier waarop jij spreekt te verdiepen?

 

geluid maken en ruimte innemen is heerlijk

 

Ik help je door je onzekerheid heen of help je jouw spanning of drukte anders inzetten, zodat het geen blokkades maar handvatten worden om jezelf uit te spreken en je OK te voelen 'in the spotlight'.

 

Hoe had ik zelf eigenlijk les willen hebben? Daar ben ik vaak mee bezig en ik zie dit als de basis van waaruit ik les geef. Laten we kijken wat werkt en waar jij blij van wordt.

Geen formules! Iedereen heeft immers iets anders nodig.

Ik wakker graag geloof in eigen kunnen bij je aan en help je over de angst heen om te experimenteren. Ik ben ervaringsdeskundige in het bewustworden en vorm geven van spanning.

 

Ik bied individuele sessies en workshops voor groepen, werk graag fysiek en met humor.

 

Ook vind ik het belangrijk dat het veilig voelt.

Je kan me vertrouwen. In contact met je teamleider, KNO arts of ouders bepalen we samen wat voor jou fijn is, om wel of niet te melden.

 

locatie

Voor privé sessies en met groepen tot 4 personen ben je welkom in mijn heerlijk ruim en lichte eigen praktijk aan huis. Voor grotere groepen en op verzoek kom ik graag naar jouw school of werkplek.

 

Voel je vrij om me te mailen of bellen! contact