stemtraining

stemtraining & coaching / intuïtief zingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik je jouw stem veel en vind je het spannend?

 

Heb je zin om je kleurenpalet uit te breiden en de manier waarop jij jouw stem gebruikt te verdiepen? Wil je leren op een intuïtieve manier klank te maken en te zingen?

 

Sta je voor een belangrijke gebeurtenis, waarop je jouw stem flink aan zult moeten spreken, zoals bij een spreekbeurt, presentatie, auditie of sollicitatie?

 

Heb je last van je stem of ben je snel hees?

 

geluid maken en ruimte innemen is heerlijk

 

Ik bied individuele sessies en workshops voor groepen, teambuildingsessies en masterclasses voor koren. Ik werk graag fysiek en met humor. Ook leid ik een improvisatiekoor.

 

Ik wakker graag geloof in eigen kunnen bij je aan en help je over de angst heen om te experimenteren. Ik ben ervaringsdeskundige in het bewustworden en vorm geven van spanning.

 

Ik help je door je onzekerheid heen of help je jouw spanning of drukte anders inzetten, zodat het geen blokkades maar handvatten worden om jezelf uit te drukken en je OK te voelen 'in the spotlight'.

 

Geen formules! Iedereen heeft immers iets anders nodig.

Hoe had ik zelf eigenlijk les willen hebben? Daar ben ik vaak mee bezig en ik zie dit als de basis van waaruit ik les geef. Laten we kijken wat werkt en waar jij blij van wordt.

 

Misschien wel het meest belangrijk is, dat het veilig voelt.

 

Voel je vrij om me te mailen of bellen voor een eerste kennismakingsgesprek! contact

 

In 2005 ben ik begonnen met zangles geven aan volwassenen. Samen met zangeres Julie Scott. Ik vanuit m'n ervaring als stemperformer in het acteren en het zingen van m'n eigen teksten. Met ons bedrijf Scott & Drost music and theatre ontwikkelden we cursussen, coachings, presentatietraininnen in Den Haag en omstreken en zangvakanties in Frankrijk. We hielpen mensen hun eigen geluid en creativiteit vinden en ontwikkelen, los van imitatie en prestatie, maar als wezenlijk onderdeel en uitdrukking van hun eigen zijn.

Ik heb daarnaast 9 jaar zangles gegeven op jeugdtheaterschool Rabarber, hier in Den Haag. In 2017 zijn we ieder ons eigen verdere pad ingeslagen in het lesgeven.

 

locatie

Voor privé sessies ben je welkom in mijn heerlijk ruime en lichte eigen praktijk aan huis. Voor groepen en op verzoek kom ik graag naar jouw school of werkplek. EN ik kan makkelijk een grote ruimte huren in Den Haag, om te werken!