links

links

 

 

 

 

 

hulpverleners

www.manonbreuker.nl

Maak een afspraak met haar als je een serieuze (beginnende) blessure hebt, of terugkerende (oude) pijn in je lijf. Zij is de kundigste, wijs, en doet alles met een groot hart. Ik spreek uit ervaring. Ik noem haar altijd de beste muzikantendokter van Nederland. Sommigen kennen haar als de hoofdpijndokter backstage bij de Parade.

Ze werkt fysiek met je, spoort klachten en spanning op, waardoor je spanning loslaat. Trauma aanboort. Opnieuw gaat stromen. Ze legt verrassende, treffende verbanden, gaat veel verder dan symptoombestrijding, is heel

duidelijk en zorgvuldig en lief en komt zelf oorspronkelijk ook

uit de danswereld. Wordt vergoed als je aanvullend bent verzekerd.

Haar standplaats is Amersfoort.

 

Fysiotherapeutisch Instituut Duinoord Den Haag. Fysiotherapie, manuele therapie, haptonomie, revalidatie, ergotherapie, handtherapie

Team van kundige, vriendelijke hulpverleners, die elkaar versterken.

Ik ken Fenke, de ergotherapeut die alleen maar handen doet. Ik kreeg geweldige oefeningen waardoor mijn overbelaste middenhand weer genas. En Arjan Mulder. Fenke werkt nauw samen met Arjan, de manueel therapeut, die niet alleen de klacht behandelt maar je ook bijpraat, interviewt, raad geeft hoe met spanning fysiek en mentaal om te gaan en gezond te worden/ goed voor jezelf te (leren) zorgen.

 

Dokter Yao - Chinese acupunctuur Den Haag

Mijn ervaring: Zeer geschikt voor behandeling van acute pijn en verkramping aan spieren en pezen. Ik werd er een keer mee naartoe gesleept door iemand, die er al jaren succesvol komt voor reumatische klachten aan zijn hand. Ik had in die tijd een triggerfinger en kreeg na een kort interview her en naalden (wat geen pijn deed). Vervolgens werd ik 20 minuten ten ruste gelegd op een bed in een eigen kamer. Mijn hand en arm leken even later wel in de fik te staan. Na een kwartiertje nam de pijn snel af en ik verliet zonder klacht de praktijk. Ik bezoek dokter Yao bij acute klachten aan mijn hand, arm of schouder.

 

Praktijk Vederlicht - als je meer zoekt en het pad naar zelfrealisatie en zelfontwikkeling op wilt met hulp van energetisch helen.. Vida is een prachtige sjamaan hier in Den Haag waar de liefde vanaf spat. Tevens geschoold als operatie verpleegkundige dus: she is the best of both worlds!

 

Marcel Koeleman

Marcel is 1 dag in de week werkzaam in praktijk Meer en Bos in Den Haag!!

Marcel is werkzaam als BIG-geregistreerd GZ Psycholoog en Psychotherapeut. Bij de ontwikkeling van zijn visie op groei en ontwikkeling is hij in aanraking gekomen met een spirituele dimensie, die kan bijdragen aan transformatie en het overwinnen van psychische problemen. Het leren herkennen van deze fenomenen is onderdeel van zijn psychotherapeutisch werk. Het scheidingsvlak van psychiatrie en spirituele groei is hoofdonderwerp van zijn studie en ervaringswereld.

Marcel is opgeleid in de reguliere psychiatrie en psychotherapie. Daarnaast is hij antroposofisch geschoold. Marcel werkt integratief waarbij de vraag van de cliƫnt centraal staat en waarbij hij zich probeert aan te sluiten met de therapeutische mogelijkheden die hij kan bieden.

Voor mij was hij een bijzonder aandachtig, briljant luisterend & samenvattend, zachtaardige man. Ik voelde me erg veilig, gezien en geholpen!

 

muziekles, theaterles, coaching, scholing

www.scottdrost.nl 

Zangvakantie, presentatietrainingen, teambuilding. Mensen in hun kracht zetten. Ik doe dit samen met vocaliste Julie Scott sinds 2005.

 

www.juliescott.nl

Ontdek Julie's Scott's geweldige muziek, stem en persoonlijkheid! Ik begeleid haar werk nu 20 jaar! Ze is m'n soulmate, m'n compagnon in Scott & Drost, we maken samen performances op locatie en hebben onze eigen Scott & Drost methode ontwikkeld om je bij te staan in leren zingen en spreken.

Julie is de fijnste zangcoach die jij je maar kunt wensen. Ze geeft groeps en prive les. Julie is daarnaast een super getalenteerd en vrijdenkend inspirator en organisator.  

 

theaterschool Rabarber, niet alleen voor de jeugd. Ook als vooropleiding voor de toneelschool: Het tussenjaar genoemd, of voor talentontwikkeling voor volwassenen

 

Huis van Vervoering - De theaterbroedplaats voor 55 plussers van Den Haag

We organiseren iedere zomer de hele maand juli zomerschool. Dan krijg je op 3 dagdelen in de week theater, zang, improvisatie en bewegingslessen van heel diverse vaste docenten en gasten.

Daarnaast maken we elk jaar een muzikale theatervoorstelling op locatie. Voor de periode april t/m juni zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen. Voor meer info kijk ook op https://www.greyvibes.nl/events/huis-van-vervoering-najaarscursus-2018/

 

Yoga in Den Haag met Bliss Soul

De lessen bestaan uit Hatha Yoga, Yin Yoga, Yoga nidra en meditatie. Ze kenmerken zichzelf door aandacht voor de ademhaling, lichaam en geest. Natasja van Straaten werkt met kleine groepjes, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd blijft. De lessen worden rustig opgebouwd en zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Bijzondere plekken, musici en ensembles

Het Gelukskabinet

Spirituele kadoshop op Zoutmanstraat 18a Den Haag.

De sfeer, de mineralen, de salie en de ontelbare wierookjes zijn er ongeƫvenaard. Er zijn Boedha- en andere beelden, klankschalen, sieraden.

Er is prachtig aardewerk, een gigantische collectie (porseleinen) deurknoppen. En er zijn bijzondere kastjes, bijzettafels en allerhande lampen.

Sidney, de man aan het roer is een prachtman. Sidney heeft helende handen. Ik noem hem altijd de kerncentrale van Den Haag. Op zaterdag staat zijn vrouw Moos er ook. Op woensdagen speel ik er opbeurende muziekjes op de vleugel in de winkel. We geven als nodig healingsessies. Op afspraak, na sluitingstijd. Soms zullen er concertjes zijn. En op dinsdag en vrijdagmorgen is er een yoga klas!

Dus vind ons leuk op Facebook en hou onze activiteiten in de gaten!

 

Theater Branoul

Bonbondoos, vaudevillesfeer, klein maar fijn. In hartje Den Haag achter 't Voorhout. Theatervoorstellingen, theaterdiners, monologen, muziekavonden, stand up comedy, kunstgeschiednis cursussen, lezingen, zaalverhuur

 

Janssenbeton

In 2014 opende pianist Ivo Janssen zijn eigen concertplek op zijn eigen woonboot in Amsterdam. Een schitterend concertzaaltje rondom Ivo's concertvleugel waar maar liefst 90 man in kunnen! Een onvergetelijke ervaring hem daar eens te komen bewonderen, seriously :-):-):-)

 

Pianino theater Den Haag

Onbekend cozy try out theater met hele goeie akoestiek, verstopt achterin MOOOF, het nieuwe muziek en dans verzamelgebouw op de Binckhorst. Als je eens je vleugel wilt uitzoeken om mee op te treden, pianorestaurateur Jan Guurink wilt ontmoeten, intieme concerten mee wilt maken! Tevens pianotransport en pianostemmen.

 

Maaike Peterse

Heerlijke expressieve celliste, sessiemuzikant, super veelzijdig, thuis in klassiek, pop. Ze speelt o.m. met liedjes om te janken samen met Julie Scott en in Kingfisher Sky.

 

Modelo62

Nieuwe muziekensemble met veel uitstraling en een

belevenis om een concert van ze mee te maken. Muziek die je nog nooit hebt gehoord! Adembenemend, weird, experimenteel, pakkend en soms ook ontroerend mooi. Nog niet ontdekt topensemble voor hedendaags klassiek.

 

Vasilis Sefanopoulos contrabassist

Een van de meest bescheiden, meest bijzondere, avontuurlijke, all roundste bassisten van het westelijk halfrond, met standplaats Den Haag.

http://www.bobbymitchellpiano.com

Begenadigd concertpianist, improvisator en mooi mens, leer 'm kennen!

 

http://www.cavalierikostumes.com/ 

Annelies de Ridder maakt de prachtigste creaties aan kleding. Ze heeft gewerkt voor alle grote en middelgrote theatergezelschappen in Nederland! Daarnaast is ze een super lief en betrokken mens en zeer benaderbaar! Je kunt haar creaties kopen, haar ook vragen of je iets mag huren. Misschien wil ze wel iets verstellen zodat het ook jou zit als gegoten! Kijk op haar site en kijk je ogen uit.

 

http://sintiromarus.nl/

Steengoed zigeunermuziekensemble onder bezielende leiding van primas Blichta Hoopman

 

Studio's

http://www.marmalademusic.nl/

Studio in Delft. Voor de toetsenfreaks onder ons een klein Walhalla, vol keyboads, Hammonds, Rhodes e.a. en er is een vleugel in een akoestische ruimte. o.a. Sven Figee zit er achter de knoppen.

 

http://hollandspoorstudios.com

Chris Muller's studio in Den Haag, super fijne plek, sfeer en engineer. We werken veel met hem.

 

http://www.silvox.nl/

De studio van Caspar Falke. Veelzijdige engineer op pop, wereldmuziek, klassiek en jazzgebied. Unieke studio in de Achterhoek voor betaalbare muziekregistratieprojecten. Je kunt er blijven slapen, de sfeer is er super ongedwongen. Ideaal om je op te sluiten en een meerdaagse te plannen. Met uitstekende vleugel en fantastische lesleybox. Tevens platenlabel en distributiedeals.

 

Colofon

De portretten op deze site zijn gemaakt door:

Den Haag, Paard van Troje: Nikki Nooteboom

Metropool Hengelo: Tineke Klamer

Vera Groningen: Dit is Suzanne

Ik heb deze site zelf gemaakt met one.com

 

Bedankt voor je interesse in mijn site.

Grote groet Roeland