wie

wie

 

"Art is the language of the Soul. It has the ability to raise our frequency , to lift up our Spirits until we are in our highest self. When you walk in the world from the place of your highest self you walk with spiritual integrity ." - Lynn Andrews

 

Muziek

pianoman en meer

Roeland is opgeleid als klassiek pianist en acteur.

De pianoman en meer is ook rockorganist, traporgelgek en stemperformer. Componist. En hij speelt accordeon, percussie, bluesharp en zo nog wat loslopende instrumenten.

 

Roeland is een theatrale en bevlogen speler.

 

Hij werkt als improviserend solo pianist in alle genres en treedt op met

eigen en andermans liederen.

Hij begeleidt al 20 jaar singer-songwriter Julie Scott.

Hij rockt in de uit de as herrezen band Fratsen. Met hun energieke spel en scherpzinnige teksten touren ze langs de Nederlandse podia.

 

Theater

muziektheatermaker

Roeland schrijft muziek voor theater, film, maakt eigen performances en hij acteert in toneelproducties. Ook wordt hij vaak betrokken bij muziektheaterprojecten om processen te begeleiden of muzikale regie te voeren.

 

Roeland begeleidt graag mensen en doet niets liever dan zijn kennis met anderen delen.

 

Lesgeven

stem- presentatietrainer, pianoleraar, leraar zelfontwikkeling

Roeland is gespecialiseerd in:

Ruimte in durven nemen met wie en hoe jij bent; iederen is anders en

daar zit em juist de schoonheid.

Dealen met spanning en onzekerheden.

Faalangst en black out trauma's aanpakken.

Leren gronden. Anker uitslaan.

Jezelf liefdevol en met humor in de ogen kijken en oordeel loslaten.

Leren improviseren.

Fijnmotoriek trainen waardoor je effectiever studeert

 

Leraar en luisteraar: Roeland stemt op jou af.

 

Roeland is in het moment en intuitief, vindt onverwachte invalshoeken, openingen, makelaart in buitengewone therapeuten, tips en oefeningen om je meer in je lijf en van jezelf te voelen.

 

Zijn geschiedenis?

Talentje in de dop speelt piano op de Doetinchemse muziekschool en wordt gevraagd in de plaatselijke jongerentheatergroep na het spelen van een eigen pantomime act op straat.

Vertrekt naar het conservatorium in Arnhem, heeft plots kortstondig een carrière in 't cabaret als duo Gangasjeert met Andre Manuel en hun voorstelling "Hup met het Leven!".

 

Heeft ook flink pech, want chronische blessures aan beide armen waardoor hij intensief moet revalideren. Hij geneest, herneemt na een half jaar drumles het pianospelen en groeit in nieuwe persoonlijke ontwikkelingstrajecten en spiritueel werk. Voor meer informatie zie persoonlijke ontwikkeling

 

Roeland ervaart een schitterend tweede kans moment,

want wordt op zijn dertigste aangenomen aan acteursopleiding De Trap in Amsterdam, waar hij een leraar voor het eerst helemaal vertrouwt en alles leert over de stem.

Hij studeert er in 2001 af en heeft een droomdebuut als muzikant acteur bij danstheatergroep Hans Hof ensemble in de reprise van hun voorstelling Stad bij Nacht.

 

Uiteindelijk wordt Roeland in zijn eigen heilig vuurtje bekrachtigd, om in wat voor vorm dan ook zijn verwondering en fantasie en zoektocht naar schoonheid met een publiek te delen. Hij past zich niet langer aan en volgt die invallen, dat ongebreidelde en creatieve... en deelt zijn vuur!

 

Zie CV voor een compleet overzicht van al Roeland's ervaring!