prijzen


TARIEVEN OVERZICHT PER DISCIPLINE


Hoi ik ben Roeland. Ik ben 53 jaar.

Ik woon twee trappen hoog op BEEKLAAN 171A DEN HAAG en beschik over een Yamaha C3 vleugel, waar ik les op geef.

Daarnaast heb ik een uitstekende digitale piano KAWAI ES8. Ik geef overdag pianoles, zangles en presentatietraining in mijn praktijk aan huis. Evt. voor groepen op locatie. De locatie wordt dan apart in rekening gebracht.

* Wat dan ook voor les of coaching begint met thee. Kort moment: Hoe gaat het? Even wennen/acclimatiseren. Voor jou. Maar ook voor mij. Dit hoort bij de lestijd.

Pianoles / zangles / coaching in eigen praktijk


1e les / gesprek / intake

Ik vind een eerste kennismaking prettig, waarin we over en weer vertellen hoe en wat. Als ik denk niets voor je te kunnen betekenen, help ik graag zoeken naar een andere, geschikte leraar.


Kosten eerste ontmoeting:
Ons 1e gesprek/intake/les kost 50,- graag contant af te rekenen. Als je besluit les bij me te willen volgen breng ik 20,- euro in mindering bij de eerstvolgende les.


1. Pianoles

Ik geef pianoles in alle genres. Als je jazzpianist wilt worden stuur ik je na eerste basislessen door naar een andere leraar, die deskundig is in jazz. Ik ben een klassiek opgeleid pianist, geef daarnaast les in popmuziek en aan mensen , die iets met wereldmuziek willen/kunnen. Ik ben zelf veel werkzaam in het theater (filmmuziek) en in popmuziek en speel mijn eigen solo (impro) concerten, in een grote variëteit aan genres. Maakt mij niet uit of je noten leest of niet.. misschien maak je wel eigen nummers, wil je erbij zingen.. wat ook maar, probeer het rustig uit!


2. Stemtraining / Zangles

Ik heb tussen 1998 – 2001 een acteursopleiding gevolgd en daar alles van Edith Taal over de stem geleerd. In 2003 ben ik met zangeres/singer/songwriter Julie Scott zangbedrijf Scott & Drost Music and Theatre begonnen, waarin we iedereen de beginselen van zingen / spreken bijbrachten en veel zangers m/v bijstonden in hun individuele werkpunten. In 2019 gingen we, om economische redenen, ieder onze eigen weg en kun je bij me aankloppen voor privé zang of presentatie/stemtraining of auditietraining.Lestarief:

Volwassenen

55,- per les van max. 1 uur incl. BTW. Netto 45,45 BTW 21% 9,65


Youngsters van 15 t/m 18 jaar 0% BTW (ik geef alleen bij uitzondering les aan kids onder de 15 jaar)

30,- per les van 1 uur

20,- per les van ½ uur


Youngsters van 18 t/m 21 jaar 0% BTW

40,- per les van 1 uur


Graag gesprek/overleg bij gering inkomen; ik vind dat iedereen les moet kunnen hebben.


Betalen

Ik stel meestal eens in de twee weken een les voor. Na elke tweede les stuur ik je een factuur. Deze stuur via de mail. BELANGRIJK DAT JE Z.S.M. BETAALT, aangezien ik geen bedrijf ben maar ZZPer en afhankelijk van losse inkomsten.


3. Coaching / Sidekick

Ik ben graag je sidekick als jij spannings gerelateerde issues hebt, die samenhangen met presteren op een podium. Ik ben hierin ervaringsdeskundige en ga met je op zoek, waar jij twijfelt, overmoedig wordt, of blokkeert. Misschien heb je (verborgen) blessures, whatever, laten we kijken. Ik heb een mooi netwerk en verwijs je zo nodig graag door naar specialisten. Betreft pianospelen, zingen, spreken, acteren, ZIJN!


Kosten

1e sessie 90,- incl BTW. Netto 74,38,- BTW 21% 15,62.

Vervolgsessies (max 4x): 70,- incl. BTW. Netto 57,85 BTW 21% 12,15,- (of naar inkomen, na overleg)


Mijn streven / innerlijk discipline is, om je na 3, 4 sessies weer “los te laten”, je aan jezelf terug te geven. Uitzonderingen zijn coachings rond examens of toelatingen; Ik kom graag naar je (proef) uitvoering kijken, deze evt. helpen organiseren/faciliteren. In dat geval kosten nader overeen te komen/ naar inkomen etc.


Ik ben NIET aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij.

Ik ben wel aangesloten bij de FNV vakbond voor musici, bij SENA en bij NORMA, dus je kunt me altijd traceren onder mijn naam.
Roeland Drost

Adres: Beeklaan 171-A 2562 AD Den Haag

IBAN: NL76 TRIO 0338 7994 94 t.n.v. R.I. Drost

Mobiel: +316 142 68 369

Site: www.roelanddrost.nl

Mail: info@roelanddrost.nl

VAR/0116/163476792/5

BTW nr: NL001868646B22

KvK nr: 27368181