pianoles

pianoles

 klassiek, improviseren, pop, wereldmuziek


veel is mogelijk

 

Ik geef les aan geinteresseerden van 15 jaar en ouder, ben thuis in klassiek (ook improviseren!), popmuziek en wereldmuziek. Ik kan je ook wat eerste stappen in de jazz leren, maar verwijs je vervolgens graag naar een echte jazzpianoleraar door.


Ben je beginner?... laten we het proberen.

Speel je al een paar jaar of langer, ook al was dat misschien al lang geleden? Probeer het sowieso!


Lees je van blad? Lees je akkoorden? Lees je helemaal niks en doe je alles op je oren? Of speel je filmpjes na van internet? Allemaal prachtig.

Maak je zelf stukken? Wil je leren improviseren? Wil je leren rocken?

Wil je erbij zingen?


Ik kijk of ik aan kan sluiten bij jouw wensen.

Dus je hoeft je bij mij niet aan te passen aan mijn methode.


Muziek maken gaat over in het nu zijn en een verhaal vertellen. Met al je focus,  fantasie, inspiratie, gekkigheid, aanleg en talent, ervaring, spanning, zenuwen, zelfkritiek en onaangepastheden! 


Tarieven zie link


tot slot

Kernwoorden in lesgeven: Veilige plek. Inspireren. Kijken en vragen. Speelsheid zoeken. Ik ben van veel markten thuis.. acteur en pianist. Thuis in klassiek en in rock. Lezend van blad of improviserend. Autonoom, buiten de lijntjes opererend. Of bijvoorbeeld in opdracht als dagvoorzitter: Oprecht en dienstbaar. Ik heb in mijn loopbaan veelvuldig met blessures te kampen gehad en heb jarenlang moeten revalideren. Daardoor ben ik gespecialiseerd in omgaan met ongemak en spanning. Ik denk vanuit connectie hoofd, hart en lijf.